dzabe-gola-noga-i-bomba-dekolte,-sve-oci-su-sinoc-bili-uprte-u-misterioznu-princezu-koju-javnost-nikada-nije-videla-sa-osmehom-na-licu!

19.06.2019. 21:16

U utorak uveče svečano je zatvoren televizijski festival u Monte Karlo, a ovom prilikom na crvenom tepihu pojavile su se neke od najpoznatijig televizijskih glumica u svetu i Evropi.

Sve dame bile su obučene veoma otmeno i luksuzno, kako je to i inače slučaj u ovom prestižnom gradu, pa vulgarnosti gotovo da nije bilo.

Dašak seksepila unela je Viktorija Silvstet u neboplavoj toaleti od čipke i sa providnim detaljima, ali i Deniz Ričards koja se pojavila u ružičastoj haljini sa ogromnim šlicem.

No, ipak je svu pažnju ukrala princeza Šarlin, koja se na ovoj ceremoniji pojavila pod ruku sa suprugom Albertom od Monaka. Plavokosa 40-godišnjakinja odlučila se za svedenu i veoma elegantnu belu haljinu sa diskretnim cirkonima u predelu grudi, a njen vitak struk istakla je mašna oko struka.

Princeza Šarlin od MonakaFoto: Profimedia

Lepa Šarlin imala je standardnu nežnu facu, ali pomalo tužnu i distanciranu, a zanimljivo je da se već godinama u javnosti nije pojavila sa širokim osmehom na licu.

Najviše što se može videti na njenom licu je blagi osmejak, a teorije su različite – jedni tvrde da je reč o količini botoksa kojim je popunjavala bore, dok drugi spekulišu da se radi o njenom teškom životu sa suprugom Albertom od Monaka.

U našoj galeriji pogledajte sva izdanja, pa i Šarlinino, sa ove večeri.

Zatvori

Princeza Šarlin od Monaka