dzen-je-obukla-ruzne-farmerke-i-podelila-planetu,-a-sada-ne-izlazi-iz-njih:-zene-ih-obozavaju,-a-muskarcima-je-mucno-da-uopste-vide-ovaj-model

Uvek odmereno, elegantno i jednostavno – to je, čini se, njena modna parola još od početka karijere, no čuvena Rejčel iz “Prijatelja” ove godine počela je da eksperimentiše…

Naime, holivudsku glumicu često viđamo u kežual izdanjima, a njen izbor za takve prilike najčešće su kožne pantalone ili opuštene farmerke ravnog kroja, a sada je napravila mali izlet i napravila “havariju” na modnoj sceni.

Dženifer ne izlazi iz omiljenih farmerkiFoto: Profimedia

Ona se pre nekoliko dana prošetala u predimenzioniram belim farmerkama sečenim iznad članka i sa nešto dubljim strukom, a ovaj retro model važi za vrlo rizičan komad, pa je takve komentare i dobila – jedni su njen izbor slavili, drugi se nad istim grozili.

No, čini se da kritike nisu posebno pogodile ovu 50-godišnjakinju jer se već dva dana kasnije pojavila u identičnom modelu, no ovog puta su u pitanju bile farmerke u prepoznatljivoj plavoj boji teksasa.

Ona ih je ponovo iskombinovala sa crnim čarapa-čizmama i pamučnom belom bluzom, a u ovom autfitu zaputiola se u šoping. Inače, ovaj model farmerki poznat je i kao, a već drugu sezonu za redom veoma je aktuelan, s obzirom da su na ceni ležerni krojevi i udobni komadi odeće.

Izgleda da je Džen samo to čekala, s obzirom da je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako nikada nije bila ljubitelj čuvenog skini džinsa i da su njen favorit nešto komforniji modeli.

“Meni su lično daleko draži modeli sa nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili udobne iscepane farmerke, kao i boyfriend modeli. Ne trudim se previše i ne pratim slepo trendove jer mi to nikad ne deluje autentično. Dobar primer za to su uske farmerke. Znate, one i ja se ne slažemo baš najbolje”, rekla je svojevremeno ova slavna glumica.