dzenifer-lopez-se-rasplakala-zbog-haljine-koju-je-nosila-na-met-gali:-video-otkriva-zasto-je-bila-tuzna-sto-je-nosila-ovo

11.05.2019. 08:06

Dženifer Lopez je doslovno zasijala na ovogodišnjoj Met Gali. Haljina modnog giganta Versace koju je kreirao Luiđi Masi je nekoliko puta izmamila suze pevačici.

Uplakana Dženifer Lopez Foto: Jennifer Lopez / youtube

Dženifer je na Jutjubu objavila video u kojem su prikazane pripreme pre velikog događaja u Njujorku. Haljinu je izabrala u čast svog pokojnog prijatelja, dizajnera i krojača Luiđija Masija.

Dizajner je preminio 2. aprila u 56 godini od srčanog udara. Pevačica je u čast svog prijatelja odlučila da ponese njegovu haljinu u nadi da sa i sa onog sveta vidi kako joj lepo stoji njegov radi.

Dženifer Lopez na Met gali 2019Foto: Profimedia

“Jako mi je teško jer je Luiđi preminuo dok je pravio ovu haljinu. Ovo neka bude u čast njegovog rada”, rekla je Dženifer.

U video-klipu pevačica se nekoliko puta zaplakala, čak i pre nego što je krenula na Met Galu. Iako ju je šminker pogledao ljutito jer je završio svoj rad i nije želeo da ga suze upropaste, Dženifer je samo slegnula ramenima.

Kako su izgledale pripreme pred Met galu pogledajte u video-klipu.