dzenifer-u-50-otkrila-zasto-decenijama-izgleda-isto:-jedan-proizvod-ne-menja-od-15.-godine,-a-moze-da-se-kupi-za-200-dinara

05.09.2019. 19:14

Dženifer Aniston je u februaru napunila 50 godina, a u intervjuu za InStyle je otkrila kako se tajnu svoje neprolazne lepote.

Dženifer Aniston Foto: Profimedia

Magazin „People“ je glumicu Dženifer Aniston proglasio najlepšom ženom na svetu 2016. i 2004. godine, a ona tu titulu zaslužuje i u 50. godini života. Fotografije iz editorijala za novi broj magazina InStyle dokazuju da Dženifer već decenijama izgleda isto.

Kladimo se da ste se oduvek pitali u čemu je tajna neprolazne lepote i mladolikosti Dženifer Aniston i, konačno ćete dobiti odgovor. Naime, u novom intervjuu za časopis InStyle Dženifer je otkrila da svoj besprekoran ten duguje jednom proizvodu koji koristi od 15. godine na preporuku svoje mame.

– Kad sam imala 15 mama mi je rekla da moram da počnem da vodim brigu o hidrataciji kože i od tada svakodnevno koristim hidratantnu kremu za lice – otkrila je Dženifer i dodala da je od tada verna istoj kremi.

Naravno, od tada se puno toga promenilo i Dženifer sada ima armiju ljudi koji brinu o njenoj koži, ali uverena je da mladolik izgled u pedesetima najviše duguje upravo redovnoj hidrataciji kože od tinejdžerskih dana.

I šminker Dušan Lazić Laza istakao je na svom Master Class-u važnosti korišćenja hidratantne kreme, a ako je već nemate, dobra vest je da u najbližoj apoteci ili drogeriji možete da je kupite već za 200 dinara!

Dženifer je otkrila i da u poslednje vreme obožava dermarolere, odnosno valjke za lice sa sitnim iglicama koji potiču proizvodnju kolagena i peglaju bore.

– Predivan je osećaj masirati lice dermarolerom. Stavim malo ulja i uživam – priznala je glumica.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.