dzulija-roberts-vec-decenijama-ima-isti-imidz-ali-sada-je-napravila-drasticnu-promenu-na-kosi-i-izgleda-boljue-nego-ikada-mozemo-samo-da-kazemo-vau

17.03.2019. 13:08

Holviduska glumica Džulija Roberts jedno je od omiljenih lica na velikim ekranima, a zbog svog širokog osmeha i prirodnog izgleda i dan danas, upkos tome što je napunila već 51 godinu, očarava gde god da se pojavi.

Džulija Roberts Foto: Profimedia

Džulija nije sklona promenama, posebno ne onim drastičnoim, pa je već decenijama krasi sličan imidž – duga, bujna kosa, ležeran stil i osmeh koji osvaja na prvu!

Zanimljivo je i da ova holivudska divan otkako se pojavila na javnoj sceni ima istu frizuru, a osim boje kose nikada bitno nije menjala dužinu niti formu. Jedino je s godinama posvetlela kosu, pa je od zanosne smeđokose, a potom i crvenokose dame prešla u tabor onih sa plavom kosom.

I to joj je zaista sjajno pristajalo – izgledala je sveže i mladoliko, ali sada se Džulija konačno odvažila na promenu i drastično izmenila svoju frizuru! Nova frizura oduševila je fanove ove glumice, a verujemo da će i vas – moderna je, praktična, laka za negovanje i odlično rpistaje većini žena!

Ovu vest, ali i fotografiju „nove“ Džulije, objavio je na Instagramu njen frizer Serđo Norman, pokazavši nam kako je glumica kosu skratila u asimetrični, stepenasti lob sa platinastim pramenovima na kestenjastoj podlozi.

Lob je inače omiljena frizura holivudskih zvezda, a reč je o nešto izmenjenoj, zapravo dužoj varijanti boba. Ova frizura podrazumeva asimetriju, istanjene vrhove, slojevito ošišanu kosu i da najduži deo kose seže do ključne kosti. Već nekoliko sezona je jedna od najpoželjnijih frizura, jer ju je lako stilizovati, i uvek izgleda šik i nonšalantno.

Nama se dopada Džulijina frizura, a šta vi kažete?