ekskluzivno-bivsa-supruga-save-milosevica-se-skoro-nikada-ne-pojavljuje-u-javnosti-mi-smo-je-sinoc-sreli-ispred-prestonickog-hotela-i-evo-kako-danas-vesna-izgleda

15.04.2019. 06:59

Bila je jedna od najlepših manekenki u Srbiji, a danas izgleda tako da morate da je zapazite. Lepa je i šarmantna kao i ranije.

Vesna i Savo Milošević 2009. u Beogradu Foto: Dejan Živančević / RAS Srbija

Vesnu Milošević koja se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, sreli smo sinoć ispred prestoničkog hotela. Stala je tako EKSLUZIVNO PRED OBJEKTIV PORTALA ŽENA. Malo smo je iznenadili, a i ona nas veoma prijatno- stilom i atraktivnošću, mada nije da smo od nje i manje očekivali.

„Jao, pa ja nisam ni došla na reviju“, rekla nam je Vesna sa kojom smo se sreli pre modnog šoua Igora Todorovića, organizovanog u hotelu koji je ona u trenutku susreta napuštala.

U sjajnoj kežual kombinacijiFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

U jednostavnoj crnoj kombinaciji i modernim patikama Vesna izgleda kao devojčurak, a mama je troje dece, Isidore (20), Nikole (22) i Borisa (12). Da, ona stvarno ima „ovako veliku“ decu.

Prirodan izgledFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Kao i sve manekenke sjajno se snašla sa poziranjem, mi smo se na licu mesta uverili da je Vesna pobornik prirodne lepote jer na njoj nema ničeg veštačkog.

Vesna je sa našim proslavljenim fudbalerom i trenerom „Partizana“ Savom Miloševićem bila 20 godina u braku. Rastali su se, a deca su ostala kao najlepši simbol njihove ljubavi.