ekskluzivno-madona-je-sve-prevarila-na-evroviziji:-mucila-je-pevace-koje-su-se-takmicili-samo-zbog-ove-scene

23.05.2019. 07:11

Ovogodišnja zemlja domaćin pesme Evrovizije, Izrael, ponosno je najavljivala nastup kraljice pop muzike Madone. Iako se nekoliko dana pre finala pričalo da pevačica neće nastupiti zbog pritiska svetskih medija na zvezdu i insistiranja da ne treba da peva u Izraelu zbog situacije sa Palestinom, ona je ipak izvela evergrin hit i novu numeru sa reperom Quavo.

Madona na Evroviziji Foto: Profimedia

Pre nego što je pevačica nastupila u finalu publika pored malih ekrana mogla je da vidi intervju sa voditeljem pesme Evrovizije.

MadonaFoto: screenshot

Iako je intervju delovao usiljeno i nimalo spontano, ostavljao je utisak da je u pitanju uživo prenos.

Kako nam je rekao Aleksandar Đikić, deo delegacije RTS-a na pesmi Evrovizije, organizatori su obavezali sve učesnike i delegacije da se pojave dva sata pre finala takmičenja kako bi se snimio intervju sa Madonom. Svi su morali da budu obučeni i doterani kao da se događa finale i kako ne bi bilo razlike između prenosa i snimka.

Bez obzira što je intervju bio snimljen skoro pet sati ranije pevačica je kasnila sa nastupom, iako su voditelji nekoliko puta u pre pojavljivanja Madone na sceni istaklli da nastup kasni zbog intervjua. Što se, kako smo saznali, nije dogodilo.