emili-prosetala-u-stajlingu-koji-je-savrsen-za-paklene-vrucine,-a-izmislila-ga-je-keri-bredso:-treba-vam-samo-jedan-komad-i-vec-ga-imate-u-ormaru

03.08.2019. 08:21

Možete baš lako da iskopirate ovaj stajling Emili Ratajkovski jer sve komade sigurno već imate u ormaru. A ako nemate ovaj ključni, ćapite ga od dečka!

Emili Ratajkovski Foto: Profimedia

Letnje temperature zaista mogu da budu nemilosrdne, ali Emili Ratajkovski ima rešenje. Inspirisana kultnim izdanjem stilske ikone Keri Bredšo, zgodna manekenka je ulicama Njujorka prošetala u jednostavnoj, ali veoma šik kombinaciji.

Ključni deo njenog autfita je predimenzionirana bela košulja (najverovatnije muška) koju je obogatila fenomenalnim aksesoarima u vidu kaiša, mačkastih naočara i zlatnog nakita. Kombinaciju je zaokružila popularnim, džombastim patikama i kladimo se da udobnija kombinacija za temperature 30+ od ove ne postoji.

Savršeni stajling za paklene vrućineFoto: Profimedia

Ipak, nije Emili genijalac kome je ovaj stajling prvo pao na pamet. Keri Bredšo je u seriji „Seks i grad“ ukrala Zverkinu košulju, stavila „Hermes“ kaiš preko nje i tad se prvi put rodio ovaj trend.

Ipak, savetujemo da potražite malo duži model od ovog koji nosi Keri, jer u ovome i najblaži povetarac može da napravi od vas senzaciju na gradskim ulicama.