emili-se-na-nedelji-mode-pojavila-u-kupacem-i-izazvala-saobracajni-kolaps-u-njujorku:-niko-pre-nje-se-nije-usudio-na-ovo

06.09.2019. 18:10

Kao da se njenog savršenog tela u kupaćem nismo dovoljno nagledali, Emili Ratajkovski je rešila da i Nedelju mode u Njujorku poseti u bikiniju.

Emili Ratajkovski Foto: Profimedia

Manekenka glumica i dizajnerka Emili Ratajkovski redovno na svom Instagramu objavljuje fotke na kojima pozira u kupaćim kostimima svog brenda, a sad je na Nedelji mode u Njujorku otišla korak dalje.

Iako na prste jedne ruke možemo da nabrojimo situacije u kojima smo je videli potpuno obučenu, svejedno nas je iznenadilo kada se Emili u kupaćem pojavila i na Njujorškoj nedelji mode. Kupaći je uparila sa odelom i u toj nespojivoj kombinaciji izgledala iznenađujuće šik.

Manekenka je nosila predimenzionirano crno odelo s dugačkim sakoom ispod kojeg je obukla minijaturni beli gornji deo bikinija koji se vezuje oko struka i koji je ovog leta bio najpoželjniji model iz njene kolekcije.

Stajling je upotpunila jednostavnim crnim sandalama na visoku štiklu i lakovanom braon torbicom, ali njeni kameni trbušnjaci i bujno poprsje sve ostalo su bacili u drugi plan.

Emili Ratajkovski na Nedelji mode u NjujorkuFoto: Profimedia

Šta vi kažete na ovo neobično izdanje?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.