epigenija-uredjuje-svoj-prostor-i-treba-joj-nasa-pomoc

Udruženje udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece i omladine obolelih od malignih bolesti „Epigenija“ uređuje svoj prostor uz pomoć dobrih ljudi grada. Iako je „Epigenija“ osnovana pre dve godine, tek su nedavno dobili svoju kancelariju.
Kada se krenulo u uređenje ovog prostora, gimnazijalka Milena Perić, koja je inicirala osnivanje udruženja, nije mogla verovati da će svi koji se priključe uložiti toliko svoje energije i dobre volje. Tako je nedavno u Art pabu „Black fox“ održana svirka, a prilog od ulaznica upotrebljen za rešavanje problema oko struje.
Ovog puta je u pomoć priskočila farbara „1. maj“, koja je poklonila materijal potreban za krečenje, a kancelariju je okrečio predsednik udruženja Ivan Perić.
– Sada su na redu voda i internet i stolice. Trudimo se koliko možemo da uredimo kancelariju i ušuškamo ovaj prostor. Da stvarno budemo prijatno mesto podrške svima kojima je to potrebno. – rekla je Milena Perić.
Dok uređuju kancelariju, u udruženju uveliko razgovaraju o prvom velikom okupljanju na dan slave udurženja Đurđevdan.
U „Epigeniji“ pomeraju granice, a svi koji žele da im u tome pomognu mogu se javiti na mejl udruzenjeepigenija@gmail.com ili broj telefona 0692607199.
Kancelarija udruženja nalazi se u Ulici Veljka Vlahovića L1/4.