eva-jede-samo-i-iskljucivo-meso-ovako-je-izgledala-nekada-a-danas-ima-62-godine-i-necete-verovati-kako-izgleda

27.03.2019. 21:12

Eva Birat (62) iz Geteborga ušla je u teretanu sa 40 godina. Pre toga, bolovala je od raka debelog creva i tvrdi da ga je izlečila tako što se hranila isključivo mesom. Sa 40 godina prvi put je ušetala u teretanu i pogledajte je danas – ostaćete bez teksta.

Ovako je izgledala nekada, a onda je otkrila teretanu i počela da jede samo meso Foto: Profimedia

Pogledaj galeriju5 slika

Zatvori

Eva pre novog režima ishrane i vežbanja

Eva je sa 40 godina krenula u teretanu, a da je ozbiljna što se tiče bodibildinga pokazuje činjenica da se i takmičila u periodu od 2003. do 2009. godine. Ona je inače pre toga patila od hipotiroidizma i kaže da su joj vežbanje i visokoproteinska dijeta pomogli.

Eva ovih dana

Kada je prešla na keto dijetu, kaže, osećala se još bolje. A onda su stigle strašne vesti – aprila 2017. godine saznala je da boluje od raka debelog creva.

Eva ovih dana

Operacijom joj je odstranjen tumor i veliki deo debelog creva a Eva je počela da istražuje nove načine da sebi pomogne promenama u ishrani. Odlučila se za mesoždersku dijetu u kojoj se, kao što joj ime kaže, unosi samo meso.

Njen tanjir uvek sadrži samo meso

Već godinu dana Eva jede isključivo meso, morske plodove i jaja. Od pića samo voda dolazi u obzir. I kaže da se nikada nije bolje osećala.

Eva ovih dana

Alergija na polen joj je, kaže, nestala, pritisak se stabilizovao a ona ima mnogo više energije i bolje spava. Jede oko 2000 kalorija dnevno i vežba četiri puta nedeljno.