U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Turističko sportska organizacija Prokuplje ovih dana obavlja završne poslove u okviru pripremagradskog bazena za predstojeće leto.

    Kako ističe direktor TSO, Bratislav Lukić, završena je sanacija korita velikog bazena, čišćenje filtera, pumpne stanice, kao i nabavka hlora, a u narednom periodu predstoji i uređenje dva dečija bazena.

    -Većina poslova za rad gradskog bazena je završena, ali da bi on bio kompletno opremljen svim sadržajima, biće potrebno još dosta toga da se uradi. Želimo da i našim najmlađim posetiocima obezbedimo još bolje uslove za boravak na gradskom kupalištu, tako da će uskoro početi i radovi na uređenju dva dečija bazena, gde će biti postavljene mozaik pločice, rekao je Lukić.

    Kako najavljuje, gradski bazen bi trebalo da počne sa radom 1. jula. Pored čiste i bakteriološki i hemijski ispravne vode, na gradskom kupalištu, kao i svake godine, biće i drugih sadržaja, kao što su osvežavajuća pića, sendviči, sladoled, ali i sportske aktivnosti i zabavni program u večernjim satima.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467895