evo-sta-megan-radi-drugacije-od-kejt-zbog-ovoga-su-nebo-i-zemlja

02.05.2019. 21:08

„Megan Markl se porodila“, to je vest koja se čeka ovih dana. U slatkom iščekivanju pravimo važan presek i poredimo buduću mamu sa trostrukom mamom, vojvotkinjom od Kembridža. Dve uticajne žene britanske kraljevske porodice veoma se razlikuju, shodno poziciji, ali i mogućnostima. Ne treba zaboraviti da Kejt Midlton kao buduća kraljica Velike Britanije mora da sledi daleko stroži protokol.

Zatvori

Razlike na venčanju

Kejt je 2011. na venčanju sa princom Vilijamom u Londonu, kako joj je i rečeno, bila opuštena. Megan je prošle godine na venčanju u Vindzoru bila ekstremno nervozna i čak je pred svadbu imala sukob sa vojvotkinjom od Kembridža.

Hari, Megan, Vilijam i Kejt

Kejt i njen suprug su sa decom (svo troje) pozirali ispred Lindo Ving porodilišta u Londonu, nekoliko sati nakon njihovog rođenja. Megan i Hari neće objavljivati sliku svoje bebe.

Trudnički stil

Vojvotkinje su imale veoma razlilite trudničke stilove. Kejt je sledila pravila u kaputima, grilonkama i haljinama, Megan je bila slobodnija i nije bežala od trendova.

Megan i Hari na Instagarmu

Vojvotkinje su se podelile i na Instagramu. Ovako izgleda profil Megan i Harija.

Kejt sa porodicom na Instagramu

Pretpostavlja se da Instagram profilom Kensingtonske palate upravlja Kejt i on je za nijansu zvaničniji od prethodnog.

Dva sveta

Vojvotkinje su stvarno dva sveta različita. Neko kaže da se i tako savršene sjajno slažu, a neko da među njima ima netrpeljivosti.