evo-sta-tviterasi-kazu-o-mirki-i-njenoj-haljini:-gospodja-federer-hit-na-drustvenoj-mrezi-i-nece-se-na-ovome-zavrsiti

15.07.2019. 00:46

Da se bes i razočaranje treba dočarati slikom, bilo bi to fotografija Mirke Federer u momentu kada je njenom suprugu Rodžeru Federeru nakon jučerašnjeg finala Vimbldona uručen srebrni trofej.

Mirka Federer je velika inspiracija Tviterašima Foto: Profimedia

I tako ljutita i razoračana Mirka Federer postala je hit na Tviteru.

Me during this tie break #WimbledonFinal #Federer #mirka @rogerfederer pic.twitter.com/D5jhUa97iA— Liz Muller (@mlizmuller) July 14, 2019

Ali dobro, treba je razumeti, ona na mečeve svog supruga gledao kao na svoje izazove, uspehe i poraze. Ali ovo poslednje Mirka ne voli, pa to ti je.

Drži se, Mirka, nije sve tako crno!

Tough ‘day at the office’ today for (*my* 🐐) @rogerfederer — I felt like #Mirka throughout this historically long #WimbledonFinal. Thx #RogerFederer for a memorable, all-left-on-the-court #Wimbledon. pic.twitter.com/l9eLpROOZu— ky Davvys (@KylyFlyly) July 14, 2019

Ako joj je za utehu lepo je izgledala u ovoj „Bowie frill“ midi haljini koja je, gle čuda, upravo sada na sniženju. Njena stara cena bila je 793 evra, a sad se može kupiti za 478 evra.

Neki su odmah poručili da je Mirka baš štedljiva. I u pravu su, ne razmeće se Miroslava sa parama kada je odeća u pitanju, iako joj ni markirani komadi nisu mrski.

Haljina koju je izabrala Mirka FedererFoto: Twitter

Možda je stvarno haljinu kupila na rasprodaji, mada smo je viđali u ovakvim modelima i ranije. Pored toga, ona na poklon dobija dizajnerku odeću, jer je poznatim brendovima Mirka dovoljna reklama.