fanovi-su-glumicu-godinama-vredjali-zbog-viska-kilograma:-sinoc-je-pokazala-novo-telo-sa-14-kilograma-manje,-a-svi-imaju-samo-jedan-komentar

24.08.2019. 16:39

Na ekranima je od svoje 10 godine i ceo život bori se sa viškom kilograma i kritikom fanova. Arijel Vinter potpuno se transformisala, a komentari fanova potpuno su neočekivani.

Arijel Vinter Foto: Profimedia

Pre dve godine mlada glumica po prvi put je iskreno progovorila o verbalnom maltretiranju koje trpi od svoje 11 godine. Na uvrede poput „debela k***o“ i „dro*o“ koje joj na internetu upućuju zbog izazovnog oblačenja, Arijel odgovara, kako je rekla, samo lepim rečima.

– Jako je razočaravajuće to što me ljudi toliko mrze samo jer se oblačim kako ja hoću. Teško je ne odgovoriti im nešto bezobrazno, ali mnogo se bolje osećam kada na njihove uvrede napišem nešto pozitivno – rekla je tada Arijel.

Međutim, uvrede su nastavile da se nižu sve dok Arijel pre par meseci nije pokazala prvi drastičan gubitak kilograma.

Od tad, praktično ne prestaje da se topi. Fanovi je, s jedne strane, mole da im otkrije svoju tajnu, a s druge joj poručuju da „mora da je bolesna čim je toliko smršala“.

Arijel je nedavno rekla da je smršala 14 kilograma, a kaže da je za to zaslužna činjenica da je promenila lekara koji joj je promenio antidepresive koje uzima.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.