film-o-kursumliji-najbolji-turisticki-film

Na Internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog filma “Vrmdža Fest 2019.”, film “Kuršumlija nebom i zemljom” je od strane stručnog žirija proglašen za najbolji u kategoriji turističkog tv filma.
Član stručnog žirija ovog filmskog festivala, Saša Đorđević, foto-reporter agencije Beta uručio je Miline Vukajlović, autorki filma “Kuršumlija nebom i zemljom” plaketu za najbolji film u kategoriji turističkog tv filma.
– Zahvalila bih se još jednom svima koji su pomogli u realizaciji filma. Ovaj film je umešen od čiste ljubavi i entuzijazma. Drago mi je da je žiri to primetio. Vrmdža fest je interesantan, nov festival, kome želim da se razvija i raste. Pravo je zadovoljstvo bilo prisustvovati festivalu i odgledati toliko različitih i interesantnih filmova, kazala je Vukajlovićeva nakon dodele nagrade na prepunoj letnjoj sceni u “Latin gradu” u mestu Vrmdža kod Sokobanje.

Ovo je inače treći po redu internacionalni festival koji se održava u ovom mestu kod Sokobanje, a odluku o najboljem filmu o Kuršumliji doneo je eminetni žiri u sastavu Bernard Modrić, predsednik žirija koji je osnivač Istar filma i autor više od 100 filmova, Dejan Dabić, urednik filmskog programa Niškog kulturnog centra i Saša Đorđević, foto-reporter novinske agencije Beta.
Inače, nagrađeni film “Kuršumlija nebom i zemljom” snimljen je krajem prošle godine. Autor je Milena Vukajlović, majstor kamere i montaže Bojan Miljuš, saradnik na scenariju je bila Srbijanka Stanković, narator Dragan Vučelić, a producent  Miloš Ivanović. Film je snimljen u produkciji Top Novosti.
Fotografije sa dodele nagarada:

Pročitajte vesti iz: Kuršumlija Prokuplje