fitnes-blogerka-objavila-je-fotku-svog-tela-24-sata-posle-porodjaja-i-reakcije-su-burne:-niko-ne-veruje-da-ovako-izgleda!

11.06.2019. 10:49

Australijka fitnes blogerka Hana Polajts prošle nedelje na svet je donela svoje drugo dete, a sada je rešila da ženama širom sveta pokaže kako izgleda žensko telo neposredno nakon porođaja i na taj način razbije mitove o savršenstvu koje nam se neprekidno nameće.

Fitnes blogerka Hana Polajts Foto: hannahpolites / Instagram

Na ovu ideju došla je kada ju je dvogodišnja ćerkica Evalija upitala zašto je njen stomak izgleda smešno. Hana joj je jednostavno odgovorila da je to efekat stvaranja predivnog života, a potom je rešila da čitavom Instagramu pokaže taj njen „smešan“ postporođajni stomak.

Ona se fotografisala naga u 38. nedelji trudnoće, te 24 sata nakon porođaja, i objavila je kolaž ove dve fotografije, koji je u rekordnom roku prikupio više od 80.000 lajkova, ali i gomilu pozitivnih komentara.

„Iako je ovo malo neprijatno za mene, želim da budem što je moguće više realna i da podelim sa vama putovanje mog tela nakon porođaja onakvo kakvo je zaista. Bila sam umorna, bleda i sve me je bolelo, ali sam bila i vrlo ponosna na ono što sam uradila samo dan radije“, započela je svoju kratku ispovest ova Instagram zvezda.

„Ljudsko telo je neverovatno i ja sam toliko zahvalna što je moje moglo da raste, a potom da rodi i neguje mog dečaka. Neću žuriti da sredim svoje telo, fokusiraću se samo na moju porodicu i bebu, tako da neću vežbati najmanje šest nedelja. Evalija me već pita zašto mi stomak „izgleda smešno“ i zašto je tako mekan i sada zna da je to zato što je moje telo stvoreno da da kjedan predivan život i da je to zaista neverovatno“, zaključila je lepa blogerka.

Hanu su podržale i brojne druge Instagram slavne cice, poput Emili Ratajkovski i manekenke Bele Lucije, koju su Internet hejteri nedavno napali da uopšte nije trudna.

Žene su ostavljale brojne emotivne komentare i reči hvale, a većina tvrdi da ih je inspirisala i pomogne im da prihvate sebe nakon porođaja.

„Hvala ti, Hana, što si podelila ovo. Žensko telo je zaista neverovatno. Svi treba da vide i znaju da telu treba vremena da se isceli“, samo je jedan od komnetara.