U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

  ŽITORAĐA- Ovogodišnju sezonu u Zoni Zapad FK Žitorađa je završila na pretposlednjem, 15. mestu. Ipak, ljubitelji fudbala u ovom mestu će i sledeće sezone gledati zonaški fudbal, stim što se FK Žitorađa zbog reorganizacije seli u Zonu Jug, kao i svi klubovi iz Topličkog okruga.

  Zona Jug ima 16 timova i to: FK Pčinja (Trgovište), FK Pusta reka (Bojnik), FK Vranjska Banja (Vranjska Banja), FK  Jedinstvo (Gornje Stopanje), FK Morava (Vladičin Han), FK Budućnost (Orašje), FK Sloga (Leskovac), FK Jablanica (Medveđa), FK Žitorađa, FK Jastrebac (Blace), FK Kosanica (Kuršumlija), FK Čekmin (Čekmin), FK Bobište (Bobište), FK Nebeski anđeli Vranje), kao i predstavnik Kosovskog pomoravlja i pobednik Topličke okružne lige.
  Prema tabeli Topličke okružne lige, najizglednije šanse za 16. mesto u društvu zonaša ima Svetlost iz Badnjevca, koja posle 23. kola ima 63 boda a jedini konkurent u borbi za zonu biće im Akademija 10 iz Prokuplja, koja iz istog broja mečeva ima 58 bodova. S obzirom da TOL broji 18 timova ima još mnogo da se igra, tako da je 16. učesnik još uvek neizvestan.
  Svedoci smo da funkcionisanje ove lige i nije baš sjajno, te da su do skora sve ekipe bojkotovale takmičenje.

  Žitorađani će sledeće sezone imati lakši posao makar što se tiče putovanja jer su mesta iz kojih su klubovi bliži nego u Zoni Zapad.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467835