fotka-vojina-cetkovica-zbog-koje-je-srbija-odlepila-svi-ga-pitaju-kako-su-mu-cerke-reagovale-na-ovo

23.03.2019. 18:48

Postoje javne ličnosti koje ne vole medije, niti vole da daju izjave. Istina je da profesije osoba koje se bave medijskim poslom sa sobom nose prećutni prefiks da su dužni da komuniciraju sa svojom publikom. Srećom, društvene mreže su savršeni kontrolisani uslovi za poznate ljude. Ako već ne žele da komuniciraju sa fanovima putem medija, mogu uz pomoć digitalnih medija.

Vojin Ćetković Foto: vojin_cetkovic / Instagram

Glumac Vojin Ćetković spada u kategoriju glumaca koji radi svoj posao i pušta da njegove uloge i rad u pozorištu, serijama i filmu govore umesto njega. Nije jedini koji nije zaljubljenik u medijsko eksponiranje, slično kao i njegova supruga Sloboda Mićalović.

Vojinov Instagram profil je suvo zlato. Koristi malo reči u opisima fotografija. Malo, ali dovoljno da zabavi one koji ga prate.

Naime, Vojin ima serijal fotografija koji se zove „među“, pa sam može da bude „među plažama“, „među mačkama“ ili „među ribama“.

Super fora može da se koristi u raznim situacijama. Zapravo, dođe kao neka vrsta Instagram izazova, slikajte se između nekih stvar / objekata i nazovite je „među“.

Kad je Vojin objavio fotografiju između dve džinovske mačke pratioci su se zapitali: „Kako su reagovale ćerke“ jer su sigurno oduševljene podjednako mačkama kao i on.

Jedno je sigurno gospodin Ćetković je jedan veoma zabavan čovek kojeg je zadovoljstvo gledati u ulogama koje tumači, ali i na Instagramu. Zabava kako god da se okrene.