fotografija-mesijeve-supruge-na-plazi-ima-5-miliona-lajkova:-posle-troje-dece-u-izazovnom-bikiniju-ostavila-je-muza-na-instagramu-u-prasini

03.08.2019. 10:43

Žene fudbalera uvek su bile intrigantne medijima. Ali, u eri Instagrama i Fejsbuka one njihovi životi su i dalje veoma interesantni ljudima, kao i u slučaju Mesijeve supruge Antonele.

Lionel Mesi Foto: Instagram

Lionel Mesi ovih dana uživa na odmoru sa svojom suprugom Antonelom Rokuzo. Par ima troje dece i to nije sprečilo Mesijevu suprugu da ima savršenu liniju za plažu.

Pratioci poznatog para oduševljeno su lajkovali njihove fotografije, ali Antonelina je ipak pobedila.

Lionel i AntonelaFoto: Instagram

I dok je Mesijeva imala oko 1.5 miliona lajkova, fotografija njegove supruge imala je 5 miliona. Potpuno zasluženo jer je zaista – žena, majka, kraljica.

Antonela i Mesi se znaju od svoje pete godine. Naime, Lionel je bio dobar prijatelj sa Antonelinim rođakom Lukasom. Par nikad nije davao zajedničke intervjue za medije, pa samo najbliži prijatelji i rodbina znaju koliko su dugo zajedno. Javna potvrda o emotivnoj vezi isplivala je 2008. godine.

Antonela pre nego što je dobila svoj prvi modeling ugovor pre tri godine studirala je stomatologiju, pa se okušala kao socijalni radnik, da bi ipak na kraju se odlučila za karijeru pred foto-aparatima.