fotografija-nikoline-pisek-u-gradskom-prevozu-je-hit-nije-se-vozila-kao-sav-obican-svet-jer-je-utrcala-u-gradski-bez-pantalona

27.03.2019. 16:32

Postoji veliki broj domaćih poznatih ličnosti koje ostanu neme na pitanje – kad su se poslednji put vozile gradskim prevozom? Možda se ne sećaju, a možda zaista nikad nisu nogom kročili u prepuni gradski prevoz u jutarnjem ili popodnevnom špicu.

Nikolina Pišek Foto: nikolina_pisek / Instagram

Na drugoj strani medalje neke poznate ličnosti kroz intervjue i društvene mreže doživljavamo kao bliske osobe, kao nekoga iz komšiluka. U ovoj grupi je Nikolina Pišek.

Veliki ljubitelj životinja je bez obzira na svoja glamurozna izdanja na događajima i televiziji, što bi se reklo, naš čovek.

Nikolina je objavila fotografija na Instagramu u čijem opisu napisala: “Jeste da sam zaboravila pantalone, ali na vreme sam se ukrcala”. Realno nema veće sreće nego kad utrčite u gradski u kom ima mesta.

Ako ćemo da budemo iskreni, gradski prevoz nikad nije bio modna pista, ali Nikolina je promenila pravila.

Možda je ovo dobra ideja – modna revija u gradskom prevozu koju bi predvodila Nikolina Pišek jer je ovo realno najstilizovanije izdanje koje je GSP video.