frizer-megan-markl-nam-je-otkrio-da-je-ovo-u-americi-vodeci-trend-u-farbanju-kose:-zaboravite-na-balejaz,-potpuni-je-pase!

22.05.2019. 07:10

Frizer Aleksandar Blagojević otkrio nam je trend u bojenju kose koji iz Amerike tek treba da stigne u Srbiju. Zaboravite na pramenčiće i balejaž, ovo ćete uskoro svi želeti da nosite.

Aleksandar Blagojević, frizer Megan Markl Foto: Alexandar Salon / Facebook

Aleksandar Blagojević, poznati frizer poreklom iz Srbije koji je ekskluzivno u intervjuu za „Ženu“ otkrio kako je pravio frizuru Megan Markl, odao nam je i tajnu koji će to trend u farbanju kose vladati sezonom koja je pred nama, a to je takozvani INSTAVINTAGE.

– To je globalni trend koji je baziran na sedamdesetim godinama. Razlika je u tome što koristimo tehnike i tehnologiju iz 2019. da proizvedemo nesto iz sedamdesetih pa je rezultat svež – objašnja ovaj slavni frizer.

Boje za kosu u svim kategorijama od tamnih do svetlih su color-block, umesto sitnih pramenova ili balejaža. Kosa je malo više ispranog izgleda ali je i dalje stilizovana i lepo isfenirana.

– Frizura je poruka koju šaljemo ljudima oko sebe, i ja verujem da treba da izgleda kao da nam je stalo da ona bude dobra i pozitivna – zaključuje Aleksandar.