fudbaler-besumucno-tukao-devojku-na-povrsinu-isplivali-stravicni-detalji-a-i-zbog-ovih-prica-nam-je-zastajala-knedla-u-grlu

11.04.2019. 22:03

Objavila je sliku stravičnih povreda koje joj je tokom višednevnog iživljavanja naneo bivši dečko Ris Tompson. Nažalost, na slične priče nailazili smo i ranije, a da se samo nije desilo ništa do ovoga što sledi u nastavku… Detalji nasilja na koje ćemo vas podsetiti treba da služe kao najveća opomena da nasilje treba da prestane.

Fudbaler Ris Tompson tukao devojku, nanevši joj teške povrede: detalji nasilja izašli u javnost Foto: Privatna arhiva

Pogledaj galeriju slika

Zatvori

Horor fotografija žrtve nasilja

“Udario me je štanglom, slomio vilicu. Terao mi je da poližem svežu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave”, ispričala je devojka kojoj je Ris Tompson o glavu razbio dva ogledala.

Ris Tomspon

Ris Tompson (25) je nasilje koje je trajalo tri dana počinio u septembru. U momentu kada ga je policija uhapsila igrao je za “Giseli”.

Greg Oden

Greg Oden je 2014. uhapšen zbog sumnje da je pretukao devojku koju je policija pronašla kako “oblivena krvlju” leži na zemlji. Oden je 2007. bio pvi pik sa Nba drafta.

Demri Vaskez

Igrač bejzbola iz Venecuele Demri Vaskez je 2018. na stepenštu stadiona “Vataburger fild” na kojem igra njegov tim Korpus Kristi Huks pretukao devojku. Snimak je isplivao u javnost.

Džeremi London

Džeremi London je 2018. ispred kuće u Misisipiju fizički zlostavljao suprugu Džulijet. Komšije su pozvale policiju koje su uhapsile glumca. Usledile su optužbe za nasilje u porodici.

Patrik Dempsi

Patrik Dempsi je nasrnuo na suprugu Roki Parker jer je “želeo da zna kakav je to osećaj pretući ženu”.

Kris Braun

Kris Braun je udario bivšu devojku Rijanu u toku svađe zbog njegove preljube.