gaga-je-bredliju-bila-paravan-za-„zabranjenu“-aferu-sa-ovom-glumicom:-folirali-su-prijateljstvo,-a-goreli-su-od-strasti!?

15.08.2019. 07:31

Premda smanjenim žarom, afera Bredli Kuper-Lejdi Gaga i dalje traje, a i dalje intrigira svetske medije koji se takmiče u tome da dođu do istine i razotkriju da li je dvojac zaista imao (ili ima?) ljubavnu vezu, ili su ipak samo bliski prijatelji.

Bredli prilikom posete Dženifer Garmer Foto: Profimedia

Bilo kako bilo, u očima publike Gaga (33) je i dalje krivac za raspad Kuperovog braka sa manekenkom Irinom Šajk (33), no sada na svetlost dana isplivavaju nove informacije koje bi mogle da promene stvari…

Naime, kako prenosi portal “Celebrity Hush”, holivudskom glumcu je Lejdi Gaga sve vreme bila samo paravan, dok je on uživao u romansi sa koleginicom Dženifer Garner (47). Navodno je ova glumica u nekoliko navrata viđena kako dolazi i odlazi iz njegove kuće u Los Anđelesu.

“Ranije ovog meseca Dženifer je viđena kako dolazi kod Bredlija na tajni sastanak, a njihova veza cveta iz dana u dan”, rekao je izvor za “Celebrity Hush”, i dodaje da je za očekivati da par svoj odnos podigne na viši nivo.

Da li je ovo istina pokazaće vreme, a ono što jeste činjenica jeste da su Kuper i Garnerova, inače bivša supruga Bena Afleka, vrlo bliski prijatelji i to već vrlo dugo. Tako da je sasvim moguće da su zajednički trenuci doprineli tome da se rode emocije.

Sve je počelo na dodeli Oskara Foto: Profimedia

Podsetimo, Bredli je nedavno stavio tačku na život sa Irinom Šajk, a uspeli su sporazumno da se dogovore i oko starateljstva nad dvogodišnjom ćerkom Leom Sijenom. Trzavice između ovog para trajale su već mesecima, a zahuktale su se posle skandale na dodeli Oskara u februaru ove godine kada je glumac na sceni bio isuviše intiman sa gore pomenutom Lejdi Gagom (o tome više čitajte OVDE).

Bredli i Dženifer su prijatelji već godinama Foto: Profimedia

Dženifer je, pak, godinama bila u braku sa Aflekom, a par ima troje dece, a rastali su se zbog njegove sklonosti ka kocki i alkoholu. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.