gaga-konacno-progovorila-povodom-glasina-da-ceka-bebu-sa-bredlijem-8220da-trudna-sam-ali82308221

13.03.2019. 16:48

Pevačica Ledi Gaga je odlučila da ne ostane nema na govorkanja da čeka bebu sa Bredlijem Kuperom. Njene reči su sve ostavile bez teksta.

Gaga progovorila o svemu Foto: Profimedia

Ledi Gaga je u centru pažnje medija još je od prošle godine otkako je u bioskopima počeo da se prikazuje film “Zvezda je rođena“, u kojem glumi s Bredlijem Kuperom, a interesovanje za nju i njen privatan život postalo je još veće nekon erotične izvedbe pesme “Shallow“ s na Oskarima.

Ledi Gaga i Bredli Kuper na dodeli OskaraFoto: Profimedia

Osim što se nagađa da između nje i Bredlija, postoji nešto više od prijateljstva, koji je inače u vezi s Irinom Šajk i sa njom ima i dete, počelo je da se šuška i da je Gaga trudna, a da prvo dete čeka upravo s glumačkom zvezdom.

Pevačica je na ove glasine odgovorila na svoj način.

Rumors I’m pregnant? Yeah, I’m pregnant with #LG6— Lady Gaga (@ladygaga) March 12, 2019

“Da, trudna sam, ali s #LG6“, napisala je na Tviteru aludirajući time na novi, šesti album na kojem radi, a koji bi trebalo da izađe sledeće godine.

Podsetimo, samo nekoliko dana pre dodele Oskara Ledi Gaga je raskinula veridbu s Kristijanom Karinom. Par je vezu okončao bez ikakve drame, a kao razlog izjavili su da jednostavno nije išlo. Zajedno su bili od 2017. godine.