gledali-smo-je-u-„citulji-za-eskobara“,-a-sada-je-rodila-cerku-coveku-sa-kojim-je-dozivela-intrigantnu-ljubav-dostojnu-meksicke-sapunice!

06.06.2019. 13:16

Sećate li se velikog filmskog hita „Čitulja za Eskobara“ iz 2009. godine, gledaocima je bio krajnje zanimljiv, zbog specifične tematike, ali i jer je na neki način pomerio granice s obzirom da je glavni ženski lik bila Lela – žena koja je promenila pol.

Tamara u ulozi Lele u filmu „Čitulja za Eskobara“ Foto: youtube

Ulogu lepe Lele tumačila je hrvatska glumica Tamara Vrdoljak, koja je našoj publici poznata i po seriji „Ljubav u zaleđu“, međutim nakon velikog uspeha pomenutog ostvarenja, nestala je sa srpske glumačke scene. A evo gde je i šta radi danas ova lepotica.

Četrdesetdvogodišnja Hrvatica juče je postala po drugi put majka, a ona i njen suprug Danko Velimir Vrdoljak dali su svojoj ćerkici neobično i lepo ime – Nuša.

Podsetimo, Tamara iz burnog prvog braka sa bivšem vaterpolistom Hrvojem Šintićem već ima 11-godišnjeg sina Tomu. Njenom suprugu ovo je peto dete.

Zaljubljeni par razmenio je bračne zavete u avgustu prošle godine na Hvaru i to u potpunoj tajnosti, a ovo je šokiralo hrvatsku javnost, koja praktično nije ni znala da su Tamara i Danko u vezi.

Naime, glumica i nekadašnja manekenka je nešto malo pre venčanja bila u višemesečnoj vezi sa lekarom Andrejem Tothom, a da sve još više liči na sapunicu – Vrdoljak je bio šef pomenutom Andreju!

Ipak, ova ljubav nije bila kao grom iz vedra neba, iako tako deluje.. Par se zapravo poznavao godinama i bili su vrlo bliski prijatelji koji su se često viđali i razgovarali.

Izvori bliski golupčićima tvrde da je Danko oduvek bio zaštitnički nastrojen prema ovoj lepoj dami, te da su prošlog leta shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Tamara GarbajsFoto: Instagram

Tada su prekinuli postojeće veze i rešili da se što pre stanu na ludi kamen, a kruna njihove ljubavi svakako je i beba Nuša.