gledate-ga-u-seriji-8220kralj-petar-i8221-a-malo-ko-zna-da-je-u-braku-sa-32-godine-mladom-studentkinjom-glume-posle-jedne-predstave-mu-je-prisla-i-ljubav-je-planula

25.03.2019. 10:04

Glumca Nebojšu Kundačinu svakog vikenda gledate u ulozi vojvode Petra Bojovića u seriji „Kralj Petar I“, a sigurno ne znate njegovu neobičnu ljubavnu priču. Priča o tome kako je upoznao 32 godine mlađu suprugu Mariju dostojna je filmskog scenarija.

Marija i Nebojša Kundačina Foto: Marija Maja Kundačina / Facebook

Život glumca Nebojše Kundačine (57) i njegove supruge Marije (25) iz korena se promenio zbog jednog seminarskog rada koji je ona morala da napiše na prvoj godini studija glume. Tako su se zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu su krunisali brakom 24. januara ove godine, otkrili su u intervjuu za magazin Glorija.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja – ispričala je Marija za Gloriju, a Nebojša je dodao da je bio zatečen time, ali da su se odmah rodile simpatije.

Dok i zvanično ne postanu kolege, Marija će supruga imati prilike da vidi, osim u pozorištu koje ih je zbližilo, i u dve televizijske serije koje se trenutno prikazuju.

U krimi seriji „Pet“ Nebojša glumi opasnog lika Adama, a u seriji „Kralj Petar I“ oprobao se u ulozi vojvode Petra Bojovića.