gledate-je-svake-veceri-dok-vodi-dnevnik-2-na-rts-u,-a-za-njenu-lepotu-u-51.-godini-glavni-krivac-je-ova-zena

16.07.2019. 19:58

Već godinama svako veče provodite u njenom društvu. Mnoge stvari se menjaju, ali njen izgled ne. Čak se može reći da s godinama izgleda sve bolje i bolje. Evo u čemu je caka!

Gledate je svake večeri u Dnevniku 2, a evo koja je tajna njene lepote Foto: Instagram

Voditeljka Ivona Pantelić (51) važi za jednu od najlepših i najnegovanijih dana na našim malim ekranima. Svako veče je gledate u Dnevniku na RTS-u, a sigurno ste se barem jednom zapitali kako uvek izgleda tako mladoliko i sveže.

Ivona je već godinama verna doktorki Kristini Davidović i brigu o svom izgledu prepušta njenim veštim rukama. Tajna je u mudro odabranim nehirurškim tretmanima koji drastično ne menjaju već suptilno ističu njenu prirodnu lepotu.

Kristina DavidovićFoto: RAS Srbija

Kristina Davidović je neuroradiolog, internacionalni trener za estetsku medicinu i antiejdž procedure, a osim što brine o izgledu najlepših žena u Srbiji, može se pohvaliti i time da je bila student generacije 2007. na Medicinskom fakultetu.

Sa Kristinom smo nedavno ćaskali i na temu biorevitalizacije, hit tretmana u Srbiji i ampule koja pruža blistavost pred važne događaje.