gledate-je-u-seriji-8220grudi8221-na-rts-u-kad-se-nada-vratila-iz-amerike-u-srbiju-obecala-je-sebi-ovu-stvar

Ana, Zorka i Jelena susreću se u rodnom gradu na proslavi dvadesetpetogodišnjice mature i za ta tri dana njihovi životi se potpuno menjaju. Serija ima četiri epizode i svaka je posvećena po jednoj od glavnih likova.

„Glavni likovi jesu ženski i glavni likovi mogu biti bilo koja od nas. One su blizu četrdeset godina, ostvarile su neke živote, žive u gradovima bivše, veće, zemlje i sumiraju ono što su uradile“, rekla je rediteljka serije Marija Perović.

Glumica Nada Šargin tumači lik Zorke u seriji „Grudi“.

Glumom je počela da se bavi u petnaestoj godini. Zarazila se gledajući rođenu sestru Vesnu kako se ludo zabavlja sa svojim društvom u Zrenjaninskom amaterskom pozorištu

Vera iz „Žurke“, devojka sa sprata iz „Krojačeve tajne“, Sale iz „Sutra ujutru“, Marina iz „Vratiće se rode“, za kojom pati glavni lik Švaba (Nikola Đuričko), mlada u „Čarlstonu za Ognjenku“, Desa iz filma „Nije kraj“, u koju se hrvatski snajperista Martin zaljubio držeći je na nišanu na prvoj crti bojišta, šankerka Mira u „Turneji“, žena sa slomljenim nosem iz istoimenog filma Srđana Koljevića, koji se upravo prikazuje u bioskopima širom Srbije… Sve je to Nada Šargin, glumica koju poznavaoci pozorišta već odavno znaju i izuzetno cene, umetnica koja daje snažan pečat filmovima i predstavama u kojima igra jer na scenu i pred kamere izlazi celom svojom ličnošću.

– Ponekad maskiram nekim drugačijim stavom tela, promenom boje glasa, imitacijom neke ličnosti iz života čija me energija podseća na lik, ali je ipak ispod svega moja ličnost, moji stavovi i jednostavno ja. A najprivlačnije mi je ludilo tih „fatalnih žena“, kakva je i žena sa slomljenim nosem.

Oduševili su je Amerikanci. Kaže, u toj zemlji snova svakoga dana pojavi se neko ko želi da vam uputi lepu reč, iako su im uslovi života veoma surovi. Recimo, srpski glumci imaju svoje mesto u pozorištu, a u Americi ako umetnik nije sve vreme najbolji, njega više nema. Nakon tog putovanja, Nada je obećala sebi da će se u Srbiji ponašati kao da je u Njujorku. Svaki put će se dokazivati iznova.