glumac-se-pojavio-na-plazi-a-zene-kazu-da-zgodnijeg-frajera-nisu-videle:-cekajte-da-vidite-kako-izgleda-kad-se-okrene

22.06.2019. 08:26

Da li muškarci imaju iste probleme kao i žene pred otvaranje letnje sezone i da li razmišljaju kako će izgledati u kupaćim gaćama? Da, ali nema potrebe za tim.

Ženama je Kris Prat vrhunski frajer Foto: Profimedia

Već dugo žene uzdišu za tipovima poput Denija Dajera, Krisa Prata ili Edena Hazarda. Svi oni imaju jednu zajedničku stvar – „telo tate“.

Telo tate je, kao što možete i da pretpostavite, telo muškarca koje je daleko od isklesanih i izvajanih mišića. To je telo muškarca koji voli da pojede i popije, i nema problem sa tim da mu se ta ljubav ocrta na stomaku.

Kris Prat se nikad nije opterećivao savršenim izgledomFoto: Profimedia

Inače, termin „telo tate“ postao je popularan negde oko 2016. godine, i čini se da će popularnost tek rasti. Dok nas sa naslovnih strana časopisa opsedaju isklesani muškarci, izgleda da žene ipak više vole one opuštenije tipove.

Opušteno ili isklesano – koji je vaš izbor?Foto: Profimedia

Naravno, i termin „telo tate“ ima neka ograničenja – u njega ne spadaju muškarci gojazni toliko da im to utiče na zdravlje, već prosto muškarci koji uživaju u životu i ne opterećuju se svakim zalogajem koji unesu.

„Planet Fitness“ sproveo je i istraživanje na tu temu i ispostavilo se da se 78 odsto ljudi slaže da je ovakvo telo odraz samopouzdanja.

– Četvoro od petoro ispitanih muškaraca i žena kažu da je ovakvo telo znak da je muškarcu prijatno u sopstvenoj koži i da je samouveren. Čak 61 odsto žena smatra da su muškarci sa ovakvim telom privlačni – saopštavaju iz „Planet Fitnessa“.

Izgleda da i muškarci dolaze do spoznaje do koje dolaze i žene – nije neophodno da izgledaju kao Ronaldo da bi bili privlačni i da bi bili srećni.

A šta vi kažete, za kim se pre okrenete na plaži? Za isklesanim tipom ili za „tatom“?