glumac-se-skinuo-na-plazi,-a-ljudi-ne-veruju-kako-izgleda:-„da-li-je-moguce-da-on-ima-ovakvu-zenu?“

01.08.2019. 11:22

Slavni holivudski glumac Hju Džekmen (50) i njegova 13 godina starija supruga Debora Li Fernes za mnoge su jedan od najboljih primera kako srećan par treba da izgleda, a nedavno su proslavili i 23 godine braka. Hju ovih dana uživa u rodnom Sidneju, a na plaži privlači pažnju svih prisutnih, pa se ponovo povela stara polemika oko toga kako Debora već 23 godine uživa u srećnom braku sa njim.

Hju Džekmen Foto: Profimedia

Činjenica da ih deli 23 godine, i to u Deborinu korist, kao i to da Hju slovi za jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera, dok Debora izgleda, kako kažu, kao prosečna žena iz komšiluka, mnogima je već godinama trn u oku, pa je tako Debora zaradila nadimak “najružnija srećnica na svetu”.

Hju i DeboraFoto: Profimedia

Ovaj skladni par, podsetimo, upoznao se sredinom devedesetih u dalekoj Australiji, gde su oboje i rođeni, i to na na setu snimanja televizijske serije “Corelli” u kojoj je Debora imala glavnu ulogu. I dok je ona ostala poznata uglavnom tamošnjoj publici, Džekmen je uspeo da se domogne Holivuda i dosegne neslućene visine.

“Kada sam je sreo, ne mogu da opišem šta sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao”, istakao je glumac jednom prilikom.

Hjua su neretko optuživali da je njegov brak samo paravan, koji služi da prikrije činjenicu da je zapravo gej, a na ovakve glasine supružnici nisu odgovarali. Svakako je najbolji odgovor činjenica da je par gotovo nerazdvojan, te da nikada nisu proveli odvojeni više od dve nedelje.

Zajedno imaju dvoje dece, sina Oskara i ćerku Avu, koju su usvojili nakon što je Debora imala dva spontana pobačaja.