glumica-boluje-od-neizlecive-bolesti,-a-sada-je-ovom-objavom-sokirala-javnost:-donji-deo-fotke-nije-za-osetljive-oci

09.09.2019. 10:44

Glumica Selma Bler je odlučila da pokaže kako izgleda stvarnost borbe s multiplom sklerozom i objavila fotografiju koja na moćan način opisuje kroz šta prolazi.

Selma Bler šokantnom fotografijom obeležila put ka oporavku Foto: Instagram

Nakon što se podvrgla tretmanu o kom ne želi puno govoriti, Selma Bler je ostala bez kose, a sad je fotkom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi „početak svog puta prema oporavku“.

Na fotografiji nosi samo ružičasti sako sa zelenim paspulom, a intimno područje u odrazu u ogledalu prekrila je torbicom u obliku raka.

„Portret dame“, napisala je pored fotografije koju je snimio fotograf Thom Browne.

Selma je zbog hemioterapije ostala bez kose i to ponosno pokazuje. Zbog snage koju ispoljava u najtežim momentima i nesebičnosti da sa ljudima koji su u istoj ili sličnoj situaciji podeli sve detalje svoje borbe sa multipla sklerozom, ona je istinska heroina.

– Kažu da je najmračnije pre svitanja. I držim se toga – napisala je Selma nedavno na Instagramu.

Glumica u teškim trenucima ne gubi ni smisao za humor. Rekla je da lako podnosi ožiljak na čelu i gubitak kose, ali da će, bude li izgubila i obrve, to biti „drugačija priča“.

Salmina hrabrost nailazi na oduševljenje miliona ljudi. A najveća hrabrost ogleda se u iskrenosti i smelosti da prizna da joj je mnogo teško.

– Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu pored sebe. Želim je. Okupaću se i plakaću ponovo. Početak je težak. Moram to da zapamtim“, to su bile njene reči.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.