glumica-je-pre-7-godina-pokazala-sina:-glasine-o-njenom-bizarnom-ponasanju-ne-prestaju,-a-sada-je-konacno-otkrila-istinu-o-njemu

19.04.2019. 08:55

Glumica je usvojila dete pre sedam godina i pokazala bebu javnosti. Od tad, glasine i bizarne pretpostavke o detetu ne prestaju, a sada je rešila da progovori o svemu.

Šarliz Teron sa decom Foto: Profimedia

Šarliz Teron je pre sedam godina usvojila dečaka po imenu Džekson. Nakon što je objavila da je usvojila dete, precizirala je da se radi o dečaku, međutim, od tada kolaju priče da Šarliz sina odgaja kao devojčicu.

Džekson je često u haljinamaFoto: Profimedia

Pojavljivale su se i paparaco slike na kojima Šarliz šeta sa Džeksonom koji je obučen u haljine ili suknje i ceo Holivud, ali i ostatak sveta, pitao se šta Šarliz zapravo radi.

Šarliz Teron sa decomFoto: Profimedia

A Šarliz je rešila da konačno javno odgovori na govorkanja, i to u jednoj emisiji. Tom prilikom rekla je da ne samo da odgaja Džeksona kao devojčicu, već i da je “Džekson devojčica isto koliko i njegova trogodišnja sestra August”.

– Da, i ja sam mislila da je Džekson dečak, ali onda me je sa tri godine pogledao direktno u oči i rekao mi: “Ja nisam dečak”. I eto, sad imam dve devojčice kojima želim da postignu u životu sve što žele. Nije na meni da odlučujem o njihovom polu, i zato to prepuštam njima. Smatram da je moj zadatak, kao njihovog roditelja, da im osiguram sve uslove da budu ono što žele – kaže Šarliz.

Šarliz TeronFoto: Profimedia

Ona kaže i da je zahvalna svojoj majci što ju je odgojila tako da je govorkanja sveta ne interesuju.

– Mama me je uvek učila da se borim za sebe i ono što želim. Život prolazi, i želim da se na kraju osvrnem i shvatim da sam živela život kakav sam želela i u kakav sam verovala – izjavila je ona.