glumica-je-raskinula-s-deckom-i-prosla-centrom-grada-u-bizarnom-izdanju:-fotografisana-je-nasred-ulice-u-brushalteru,-a-cekajte-samo-da-mu-cujete-cenu

29.08.2019. 19:38

Glumica je pronašla vrlo neuobičajen modni prelaz iz leta u jesen.

Kejti Holms Foto: Profimedia

Kejti Holms odnedavno je singl – posle šestogodišnje veze sa Džejmijem Foksom, konačno su joj dojadila njegova neverstva i rešila je da produži dalje sama, i kao potpuno drugačija osoba, makar ako je sudeći po odeći.

Kejti HolmsFoto: Profimedia

Inače vrlo konzervativna Kejti ovog puta uhvaćena je u smelom izdanju – sivi džemper koji je potpuno u njenom fazonu raskopčala je i pokazala brushalter od kašmira. U pitanju je komad iz kuće “Eda”, a njegova cena je vrtoglavih 520 dolara.

Sivi džemper dolazi iz radionice brenda “Scarlet” i košta čak 1540 dolara. Tu su i farmerke brenda “Acne Studios” koje stoje 480 dolara i na kraju i naočare brenda “Westward Leaning” koje koštaju tričavih 235 dolara.

Ukupno, na njoj je 2775 dolara, a sama Kejt posle raskida blista kao milion dolara. Posle razvoda sa Tomom Kruzom prodisala je iako joj je karijera od tada nepovratno uništena, a čini se da je isti osećaj prati i posle raskida sa Džejmijem Foksom.

Šta vi kažete na novu Kejti?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.