glumica-prvi-put-u-javnosti-sa-trudnickim-stomakom:-kad-je-dobila-prvo-dete-potrosila-je-2-miliona-evra-na-stan,-a-sad-kaze-da-je-potpuno-luda

28.07.2019. 11:27

Oskarovka En Hatavej očekuje drugo dete. Glumica se prvi put pojavila u javnosti sa stomačićem otkako je otkriveno da je trudna.

En Hatavej očekuje drugo dete Foto: Profimedia

En Hatavej paparci su uslikali u Zapadnom Holivudu. Glumica zajedno sa prijateljima stajala je ispred restorana u kojem su zakazali večeru. En je nedelju dana pre toga na premijeri serije „Modern Love“ rekla novinarima da ima „mozak trudnice“.

„Nemoj da me pitaš kako se osećam jer znaš kako se osećam. Ne mogu da se setim šta sam rekla pre dva minuta“, rekla je u šali En Hatavej.

En Hatavej očekuje drugo deteFoto: Profimedia

Glumica je presrećna što će dobiti drugo dete sa suprugom Adamom Šulmanom.

„Zaista sam srećna. Mada, moram da priznam da imam mozak trudnice. U jednom momentu mogu da se fokusiram, a onda moj mozak naprosto odbija da sarađuje sa mnom i sve što mi se pojavi u vidnom polju me ometa. Nekad mi je teško da se setim nekih reči. Ljudi misle da sam poludela, a ja im kažem – samo sam trudna“, dodala je En.

Glumica sa Adamom ima trogodišnjeg sina Džonatana. Kad je dobila prvo dete kupila je stan u vrednosti od 2.5 miliona dolara na zapadnom delu Menhetna. Kroz osmeh je rekla da sad se porodica širi i da planira da uzme veći stan.