glumica-se-porodila-u-maju,-a-danas-je-na-instagramu-svi-pitaju-samo-jednu-stvar:-„kako-ces-da-se-nosis-sa-njegovom-dijagnozom?“

16.08.2019. 10:55

Komičarka i glumica Ejmi Šumer (38) i njen suprug Kris Fišer dobili su sina istog dana kada i princ Hari i Megan Markl, pa je Ejmi odmah iskoristila priliku i na društvenim mrežama objavila da je stigla i njena kraljevska beba.

Ejmi Šumer Foto: Instagram

Od tog dana, pa sve do danas, Ejmi redovno obaveštava pratioce o razvoju i dogodovštinama malog Džina Atela Fišera, a takođe otvoreno prikazuje majčinstvo u najlepšim ali i najtežim fazama.

Nedavno je Ejmi, uz sliku sebe sa detetom, pitala pratioce da li bi bili zainteresovani da gledaju njen dokumentarac o trudnoći i majčinstvu, a onda su počeli da pristižu odgovori koje nije očekivala.

– Ne, više nas interesuje dokumentarac u kome otkrivaš da ti sin boluje od istog tipa autizma kao i muž i kako se nosiš sa tim.

Iako pitanje zvuči neočekivano, njeni pratioci aludirali su na činjenicu da i Ejmin suprug Kris pati od jedne vrste autizma, te da postoji šansa da i Džin boluje od toga.

Ejmi je, međutim, svojom reakcijom oduševila ljude.

– Kako se ja nosim sa tim? Ne vidim to kao bilo šta negativno. Moj suprug je moja omiljena osoba. Nežan je, drag, duhovit, interesantan i talentovan. Beskrajno mu se divim. Da li zaista očekujete da se nadam da moj sin neće biti takav? Znam samo da ću ga pažljivo posmatrati i pružiti mu svu moguću podršku i pomoć u bilo kakvim izazovima na koje naiđe. Uostalom, bila bih razočarana kada moj sin ne bi voleo da gleda „Štrebere“, ne ako boluje od autizma – poručila je Ejmi.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.