glumica-se-prepolovila-za-dva-meseca:-decko-joj-je-rekao-da-izgleda-kao-balon,-a-onda-je-promenila-nacin-ishrane-i-sad-izgleda-savrseno

27.04.2019. 14:19

Za dva meseca bujna lepotica se istopila – i to nakon što joj je dečko rekao da je „balon“. Keli Bruk (39), koja se još od 1998. godine redovno nalazi na listama najseksepilnijih žena sveta, za dva meseca uspela je da spadne za dva konfekcijska broja i skine sedam kilograma.

Keli Burk Foto: Profimedia

Keli se inače još od 2015. godine zabavlja sa francuskim manekenom Džeremijem (33), i kaže da je on postao vrlo nezadovoljan njenim izgledom.

– Maltretirali su me trolovi i na društvenim mrežama, a kod kuće mi je Džeremi stalno komentarisao višak kilograma i zvao me „balon“. Čak me je i mama terala na dijetu. Svi u mom okruženju su brutalni iskreni prema meni, pa sam shvatila da moram nešto da preduzmem. Moram da priznam da su internet komentatori ipak bili najokrutniji. Znam da sam se rasplakala kad sam videla da je neko napisao: „Keli Bruk izgleda kao da je pojela „Keli Bruk“, ili kada bi se ljudi generalno pitali šta mi se desilo. Komentari tipa „Eto, a nekad je bila tako zgodna“ bi me ubijali u pojam – kaže Keli.

U intervjuu za „Daily Mail“ Keli je istakla da je želela da smrša i iz zdravstvenih razloga, ali i da bi se osećala samouverenije.

Kako se Keli hrani sada:

Doručak: Jogurt, med, orašasti plodovi i kafa.

Ručak: Piletina i pirinač sa salatom.

Večera: Losos i avokado.

„Ovo je moj navi način života i planiram da ga se pridrižavam i sledeće godine“, zaključuje Keli.