glumica-zapanjila-ovom-slikom-a-ono-sto-vi-prvo-vidite-na-njoj-mnogo-ali-mnogo-govori-o-vama

24.03.2019. 17:53

Jedna slika, važna istina, a svakakvi komentari.

Lena Danam Foto: Instagram

Lena Danam nastavila je niz svojih realističnih slika na Instagramu koje imaju jedan cilj- da pokažu kako izgleda telo većina žena, kako izgleda telo jedne žene- nje, Lene, koja se ne uklapa u standarde lepote, niti teže tome, ali koja je i preživela

histerektomiju, uklanjanja materice i koja je shvatila koliko je njeno telo snažno.

Glumica, rediteljka i producentkinja kojoj je serija „Devojke“ donela Emi nagradu i dve nominacije za Zlatni globus godinama prkosi „idealu savršenog izgleda“. Ne krije da je ranije i ona bila žrtve želje da izgleda što bolje, ali da je to nije učinilo srećnijom.

Lena koja spada u grupu najpoznatijih feministkinja u Holivudu zaista jeste hrabra žena. Samo pomislite koliko njih bi se usudilo da danas, kada diktati savršenog izgleda ne gube na snazi, pozira na način na koji to ona čini!

I dok gledate njenu fotografiju sa početka teksta, šta prvo primetite na njoj? Uobičajeno žensko telo? Višak kilograma? Prizor kojeg bi se trebalo stideti? Odgovor mnogo govori o vama. Ako vidite nagu ženu i ništa više to znači da ste, ma kakav vaš ukus bio, pobedili predrasude.