godinama-je-21-godinu-starijeg-muza-varala-sa-17-godina-mladjim-deckom,-a-onda-su-svo-troje-poceli-da-zive-zajedno:-i-niko-je-zbog-toga-ne-osudjuje

17.05.2019. 21:24

Tilda Svinton je jedna od onih ljudi koje baš nimalo ne zanima šta priča čaršija. Zbog svog netipičnog, pomalo androgenog izgleda i nekonvencionalnog načina života, ova Oskarovka privlači veliku pažnju javnosti.

Tilda Svinton Foto: Profimedia

Tilda Svinton (58) je uvek rado je viđen gost filmskih festivala, posebno onoga prestižnog u Kanu.

U Francusku je stigla kako bi promovisala svoj novi film „The Dead Don’t Die“, a time nas je još jednom podsetila na neobičnu ljubavnu priču koja je obeležila njen privatni život, tačnije dve koje su isprepletene.

Naime, Tilda je neko vreme živela u Škotskoj s 21 godinu starijim nevenčanim suprugom Džonom Birnom, s kojim ima blizance, a sa njima je živeo i njen 17 godina mlađi dečko Sandro Kop, novozelandskim slikarom nemačkog porekla.

Tilda Svinton i dečko Sandro KopFoto: Profimedia

Sandro joj je prvo bio ljubavnik, ali vremenom je trojac shvatio da se dobro slaže pa su neko vreme živeli pod istim krovom kako bi Džon učestvovao u odgajanju dece.

Džon i Tilda u vezi su bili od davne 1989. godine, dok je Sandra upoznala 2004. godine i odmah se zaljubila. Iste godine je priznala Džonu da ima ljubavnika što ga, kako je sam priznao, nije previše iznenadilo, s obzirom na veliku razliku u godinama.

Tilda sa ćerkom HonorFoto: Profimedia

– I dalje volim Džona, ali zaljubila sam se i u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam deo godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život s ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica – jednom je prilikom otkrila glumica.

Ipak, neobična porodica više ne živi zajedno, a Sandro je njen jedini partner, koji je verno prati na raznim poslovnim putovanjima.