godinama-je-krila-mladjanog-decka,-a-sada-ga-prelepa-diva-ponosno-pokazuje-citavom-svetu:-da-li-je-ovo-pravi-covek-za-nju-–-sta-kazete?

16.05.2019. 14:44

U toku je Kanski festival, jedna od najprestižnijih manifestacija u svetu filma, a tradicionalno su se u francuskom gradiću okupio sam krem šoubiznisa. Danju uživaju kraj obale mora, noću poziraju fotografima na crvenom tepihu, a potom ih čeka lud i nezaboravan provod u luksuznim kanskim hotelima i klubovima.

Monika Beluči sa dečkom Foto: Profimedia

Kanski festival uvek intrigira svet, kao i modna izdanja poznatih lepotica sa ovog događaja, ali i pikanterije koje su na tapetu kada se okonča oficijalni deo programa.

Monika Beluči sa dečkomFoto: Profimedia

Juče tokom podneva u Kan je pristigla i čuvena italijanska glumica Monika Beluči, a još uvek je nismo videli na crvenom tepihu, ali jesmo u provodu!

Ona je sa dečkom Nikolasom Lefebvreom bila jedna od gošći zvanične večeri u Kanu, a par je prošetao ruku pod ruku u veoma interesantnim modnim kombinacijama.

Nikolas, inače poznati francuski umetnik i scenograf, izgledao je odlično u kvalitetnom bež odelu i klasičnoj bež košulji, a posebno interesantni detalji bili su dužina njegovih pantalona, ali i veoma moderne cipele u crnoj boji.

Monika se ipak odlučila za nešto ležerniji look – blistala je dugačkoj, lepršavoj haljini u boho stilu, a crnim debelim kaišem istakla je struk i razbila monotoniju, te je nonšalantno prebacila preko ramena luksuzan crni kaput.

Ova 54-godišnja Italijanka i dalje je prelepa, uprkos tome što već gazi šestu deceniju, a razlika u godinama između nje i Nikolasa se gotovo ni ne primećuje.

Par je zajedno više od dve godineFoto: Profimedia

Podsetimo, ona je od svog dečka starija 18 godina, a uprkos tome što su dugo zajedno, javnosti ga je predstavila u martu ove godine.

“Dugo sam sa istom osobom. Čovek sa kojim delim život ne radi moj posao, ali mnogo putuje. Njegov ritam života omogućava da razume moj. U 54. godini živim veličanstven trenutak svog života. Sve što dođe je bonus, koji samo može da obogati moj život”, rekla je ona pre nekoliko meseci.