godinama-je-meta-podsmeha-jer-su-mu-zena-i-najbolji-drug-priredili-izdaju-veka:-sad-nam-dolazi-u-komsiluk-i-tu-nije-kraj!

Kako navode italijanski mediji, klub Dinamo zainteresovan je za Maksija Lopeza, 35-godišnjeg argentinskog napadača koji je slobodan igrač od proleća, kada mu je istekao ugovor s Vaskom de Gamom. A osim fudbalskih dostignusta, javnost ga dobro zna po neobičnoj ljubavnoj aferi.

Maksija Lopeza najviše pamtimo po bivšoj supruzi Vandi Nari koja ga je 2013. ostavila zbog njegovog tada velikog prijatelja Maura Ikardija. Ovaj ljubavni trougao već godinama ne prestaje da intrigira javnost, a ovo su svi pikantni detalji.

Naime, dvojica fudbalera Mauro Ikardi i Maksi Lopez bili su bliski prijatelji, dok seksepilna Vanda nije pokvarila taj odnos. Od gospođe Lopez postala je gospođa Ikardi, a pre dve godine je prešla na novog fudbalera.

Italijanski tabloidi su objavili da se istorija ponavlja, ali da je sada Ikardi žrtva. Navodno, Vanda vara svog supruga sa njegovim saigračem iz Intera – hrvatskim fudbalerom Marselom Brozovićem! Oni tvrde i da poseduju audio snimke sa „WhatsApp-a“ koji potvrđuju da Vanda ima aferu sa Brozovićem.

„Platićete za laži“, poručila je pobesnela Vanda Nara nakon vesti koje su lansirali italijanski tabloidi.

Tener una amiga sagitario es lo mejor que te puede pasar, siempre es sincera ante cualquier consulta que le hagas, buena confidente pues nunca revelará tus secretos, es bondadosa, fiel, divertida en cada momento y con gran sentido del humor.

Como aspectos positivos destaca la simpatía, honestidad, optimismo, alegría, sinceridad lealtad y creatividad.

En lo negativo suele pecar de ser demasiado franca, detallista, espera demasiado de los demás, o al menos todo lo que ella da, y al no tenerlo puede resultar algo brusca y gruñona.

A la mujer sagitario le gusta la aventura, lo desconocido, viajar y la lectura. No le gusta tener que dar explicaciones …

„Neverovatno koliko lažnih vesti ima u poslednje vreme. Inače ne komentarišem ovakve uvrede, ali ovo je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoju decu, uvek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga. Supruga Maura Ikardija. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima moram a zaštitim porodicu i sebe. Ovim će se pozabaviti moj advokat. Treba da znate da ćete trpeti posledice za lažne optužbe na moj račun. Živim normalan život, radim i brinem o deci, a i vama bi bilo bolje da to radite, a ne da pišete gluposti o meni“, izjavila je Vanda.

Ipak, vreme je pokazalo da Vanda nije prešla na narednog fudbalera. Ona i Ikardi i dalje uživaju u ljubavi dok je Lopez singl. Da li će ga smuvati neka ambiciozna Hrvatica?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.