godinama-je-praktikovala-svoju-alternativnu-metodu-kontracepcije,-a-kad-je-ostala-trudna-sokirala-se:-„ne-znam-kako-se-ovo-desilo,-ali-tako-je-sudjeno!“

21.05.2019. 17:39

Ako ste na trenutak pomislili da je 21. vek doba prosvećenosti i ljudskog napretka, te da više nema mesta sujeverju i zastarelim praksama, ne dajte se prevariti! Najnoviji dokaz da je možda seksualno obrazovanje ipak neophodno stiže nam iz Velike Britanije, a glavni akter priče je tamošnja rijaliti zvezda Marni Simpson.

Marni Simpson Foto: marniesimpsonfanxx / Instagram

Naime, zvezda britanskog „Velikog brata“ Marni Simpson (27) nedavno je otkrila kako nikada u životu nije koristila klasične metode kontracepcije, te da se pouzdala u sopstveni trik protiv neželjene trudnoće, a koji je uvek davao rezultate, sve do nedavno…

Naime, Simsponova očekuje prvo dete sa dečkom Kejsijem Džonsonom, a ne krije da trudnoću uopšte nije planirala, te da je ostala prilično zatečena istom.

„Bilo je potpuno neplanirano. Generalno sam mislila da ću imati decu u svojim 30-im, tako da je ovo bio ogromni šok, ali verujem da je to bila i sudbina. Upravo sam napunila 27, i očigledno je bilo suđeno da to bude sada, tako da sam ipak srećna“, rekla je ona u razgovoru za „Mirror“.

Ona je priznala da se oslanjala na ne tako sigurno „metodu“ kontracepcije, koja je podrazumevala praćenje menstrualnog ciklusa i izbegavanje odnosa tokom plodnih dana.

„Nikada nisam koristila kontracepciju jer smatram da mi ne prija, uvek sam bila oprezna i svesno pratila svoj ciklus, a onda se trudnoća slučajno dogodila. Čvrsto verujem da se sve dešava iz nekog razloga i mislim da je ovako trebalo da bude“, dodala je ona.

„Menstruacija mi je kasnila četiri dana, osećala sam da mi je veoma vruće i generalno sam se osećala kao da nešto nije u redu sa mnom. Nisam automatski mislila da sam trudna, mislila sam da možda treba da dobijem“, kazala je Marni i rekla da ne zna kako je njen metod „omašio“, ali da se ipka raduje i s uzbuđenjem čeka prinovu.