godinama-se-veruje-da-melanija-i-ivanka-imaju-uzasan-odnos-pun-laznih-osmeha-a-sada-je-trampova-prva-zena-rekla-istinu-i-svet-je-sokiran-ovim-priznanjem

16.04.2019. 22:31

Odnos prve dame Amerike Melanije Tramp i njene 11 godina mlađe poćerke Ivanke nikada nije do kraja razjašnjen, premda uglavnom kruže spekulacije da se nikada nisu dobro slagale.

Ivanka i Melanija Tramp Foto: Profimedia

Navodno su trzavice između ove dve dame postale još žešće kada je Tramp osvojio predsednički mandat, a uporište spora bila je raspodela službenih dužnosti  koje su se neretko preklapale.

Govorkalo se i da se u javnosti pojavljuju zajedno samo kada moraju, i to sa izvežbanim osmehom na licu kako bi odali sliku složne porodice, a u prilog ovoj tezi govori i to što Melanija i Ivanka zaista nemaju praktično nijednu zajedničku fotografiju, a piosebno ne onu na kojoj deluju srećno što su jedna pored druge.

Ivanka i Melanija TrampFoto: Profimedia

Nedavno je o ovom odnosu progovorila Ivankiva majka Ivana, prva supruga Donalda Trampa, istakavši da je ipak javnost u zabludi i da se ove dve dame sasvim dobro slažu i fino fukncionišu.

“Ivanki se Melanija dopada  zato što ona nije razlog zbog kog je rasturen moj brak, za razilku od one druge… Ne želim ni da izgovorim njeno ime'”, rekla je Ivana nedavno za “The Atlantic”.

Nije teško pogoditi da je “ona druga” Marla Mejpls – druga Trampova žena zbog koje je ostavio Ivanu i sa kojom ima ćerku Tifani, koja je nedavno posetila Beograd.

Ivanka i Melanija TrampFoto: Profimedia

S druge strane, drugi izvor blizak Ivanki je za “The Atlantic” istakao da da se ona i Melanija međusobno poštuju, ali da je njihov odnos daleko od privraženog.

Melanijin PR je, pak, takođe dao izjavu rekavši da su ove dve žene “oduvek imale blizak odnos, i da ga imaju i dan danas”.

Javnost je sklonija da veruje da je ipak ovaj odnos komplikovan, a šta je istina ostavljamo vama da procenite.