gola-slika-iz-kade-hrvatski-fudbaler-i-njegova-supruga-u-eksplicitnoj-pozi-posle-sest-godina-braka-zaljubljeni-kao-prvog-dana-a-to-kako-su-se-upoznali-e-to-je-spektakl

31.03.2019. 13:03

U prvi mah pomislite da možda niste dobro videli, ali nakon drugog pogleda shvatite da je poznati par zaista objavio „golu“ sliku u kadi.

Prizor kraj kojeg danas mnogi zastaju: Ivan Rakitić i Rakel Mauri Foto: Instagram

Ivan Rakitić i njegova zanosna supruga Rakel Mauri pojavili su se danas na Instagramu golišavi, u kadi. Dobro, kad ste u kadi, morate da budete bez odeće, ali je ovde najvažnije to što su njih dvoje rešili da sa svima podele ovaj momenat.

„Pogled je jezik srca. Volim te“, napisala je Rakel pored slike, a muž joj je ubrzo uzvratio.

Igrač Barselone i hrvatski fudbalski reprezentativac i prelepa Špankinja u braku su od 2013. i imaju dvoje dece. A način na koji su počeli romansu mnogi opisuju kao scenario najboljeg romantičnog filma.

Rakitić je Rakel sreo dok je radila kao konobarica u jednom baru u Španiji. Zaljubio se u nju na prvi pogled, ali nije mogao da joj rečima prenese svoje utiske jer u to vreme nije znao ni reč španskog jezika.

Uporni fudbaler je zatim kupio kuću prekoputa kluba u kojem je radila Rakel, a sve kako bi je svakog dana viđao.

Korak po korak, tačnije posle 30 koraka (30 puta ju je pozivao na piće, a ona ga je odbijala), Rakel je pristala da izađe sa njim i sve ostalo je istorija divne ljubavne priče.