U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović izrazio je zahvalnost navijačima Topličanina na brojnim humanitarnim akcijama koje su održali i koje planiraju da organizuju, a sve u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Nikoline Josić.

    -Želim da izrazim veliku zahvalnost navijačima Topličanina na brojnim humanitarnim akcijama, gde su pokazali veliku odgovornost i plemenitost. Stupićemo u kontakt sa roditeljima Nikoline i na jednoj od narednih sednica Gradskog veća donećemo odluku za pomoć maloj Nikolini za lečenje, istakao je Aleksandar Simonović, gradonačelnik Prokuplja.

    Humanitarne akcije navijača Topličanina ujedinile su grad. Turnir u malom fudbalu koji je održan, podstakao je nove akcije. Planiran je košarkaški turnir na otvorenom terenu, za vikend u samom centru grada održaće se turnir u odbojci, a kutija za doniranje novca za Nikolinino lečenje ostaće u pešačkoj zoni.

    -Osetili smo potrebu da pomognemo i naišli smo na veliku podršku sa svih strana. U planu su nam brojne humanitarne akcije, a planiramo i sređivanje stadiona Topličanina, rekli su navijači Topličanina.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468533