grci-poslali-fatalnu-novinarku-na-svetsko-prvenstvo,-a-nema-kosarkasa-koji-se-nije-okrenuo-za-njom:-pogledajte-u-kakvim-se-besramnim-kombinacijama-seta-halom!

07.09.2019. 15:50

Svetsko prvenstvo u košarci je u fokusu, a medije pored zanimljviosti i ljutih borbi na terenu, zanimaju i škakljivi detalji van njega.

Dora Panteli Foto: Instagram

Tako ovih dana imamo prilike da čitamo o ženama i boljim polovinama slavnih košarkaša, ali i lepoticama sa tribina i u publici. Jedna od žena koja je na ovom Mundobasketu najprimećenija jeste i grčka novinarka Dora Panteli.

Atraktivna brineta se u Kini obrela kao deo novinarske ekipe kuće „Novasports“, a vredno radi na izveštajima i analizama mečeva, ali ne zaostaje ni u doterivanju i objavljivanju zanosnih fotografija na Instagram.

Redovno obaveštava svoje pratioce, kojih ima više od 22. 000, o tome kako provodi dane na šampionatu sveta, a posebnu pažnju izazvao je njen autfit za jednu od utakmica kojima je prisustvovala.

Ona se u hali pojavila u tesnom kombinezonu boje kože koji je istakao njeno izvajano telo… A, ako zavirite na njen profil videćete da Dora zaista ima čime da pohvali!

Duge noge, lepo lice, ali i isklesani trbušnjaci – nije ni čudo što je ova upečatljiva Grkinja neformalnu ponela titulu Mis Mundobasketa.

Inače, Dora se i sama nekada bavila košarkom, pa otud toliko znanje i posvećenost ovom sportu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.