gru-je-1996.-godine-izbacio-ovaj-spot-i-potpuno-zbunio-srbiju:-cela-drzava-zvala-je-ovaj-broj-telefona,-a-onda-je-pevac-morao-da-reaguje

09.09.2019. 20:20

Ništa nije moglo da spremi muzičku scenu Srbije 1996. godine na ono što je pripremio Dalibor Andonov Gru, koji se ovim spotom digao celu državu na noge.

Dalibor Andonov Gru Foto: youtube

Bila je to 1996. godina i do tada javnosti poprilično nepoznat pevač pojavio se sa muzčkom bombom. Zarazna pesma i spot u kome glume Modelsice glavom i bradom bili su sasvim dovoljni elementi da se Gru katapultira u vrh muzičke scene. Pričamo, naravno, o pesmi „Biću tu“.

Dalibor Andonov GruFoto: youtube

Kombinacija pesme i spota ispostavila se fantastičnom, a dodatnu čar svemu dale su devojke iz grupe Models.

Scena iz spota „Biću tu“Foto: youtube

Ceo spot bio je čista provokacija koja je podignuta na viši nivo činjenicom da se oko Modelsica vrti i hotline broj telefona sa sugestivnom porukom „Pozovi me“.

Scene iz spotaFoto: youtube

Nije prošlo dugo, a cela Srbija pozivala je brojeve za ekrana.

Scene iz spotaFoto: youtube

Naravno, u pitanju su bili nasumično odabrani brojevi, a ljudi su neumorno zvali misleči da se radi o pravim brojevima telefona.

Stvar je otišla toliko daleko da je Gru morao da apeluje na publiku da prestane da zove te brojeve. To nije bilo dovoljno, pa je uskoro izmenio spot a brojeve sakrio rečju „Rasprodato“.

To je bio početak velike karijere Dalibora Andonova Grua, koji je danas tragično nastradao kod Nautičkog kluba „Zemun“nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.