hari-ne-zeli-ovakvo-detinjstvo-za-svoje-dete:-da-li-ce-uspeti-da-ga-zastiti-od-ovoga?

01.05.2019. 20:55

Odlučan je u tome da će dete koje će dobiti sa suprugom Megan Markl rasti kao sva ostala deca, daleko od javne scene. Imajući u vidu poziciju koju njegov naslednik/ica dobija rođenjem, da li će uspeti u toj nameri?

Da li će uspeti da njegovo dete ne odrasta pred očima sveta kao što je bio sa njim slučaj.

Zatvori

Prva javna slika princa Harija

Uspeo je u jednom, za početak. Njegovo dete i njegova supruga neće pozirati ispred Lindo Ving porodilišta Sen Meri bolnice u Londonu kao što su činili on, njegova majka i otac 1984.

Maleni Hari- isto odelo je nekoliko decenija kasnije nosio njegov bratanac princ Džordž Luj Aleksander na krštenju princeze Šarlot Elizabet Dajana u Engleskoj

Hari želi da se porođaj njegove supruge odvije u intimnoj atmosferi.

Sa bratom Vilijamom

Hari je sa starijim bratom od malena bio na svetskoj pozornici, prema protokolu. Ipak, trebalo je da odraste da bi uvideo i negativne strane takvog odrastanja.

Najpoznatiji prinčevi na svetu

Najzaslužnija što su Hari i Vilijam u određenoj meri imali “normalno detinjstvo” bila je njegova majka princeza Dajana koja je 1997. poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Svet je gledao kako rastu

Dajana je zbog želje da ona i njena deca imaju život približniji životu “običnog” naroda dolazila u sukob sa kraljicom Elizabetom II. Hari sada ima delko veću moć da bira kako će njegovodete živeti.

Hari sa porodicom

Hari i stariji Vilijam godinama predano čuvaju uspomenu na majku i veruje se da će vojvoda od Saseksa bit istrajan u planovima vezanim za odgajanje deteta.

Sa majkom i bratom

Uz majku, i oca, naravno, Hari je rastao uz mnogo roditeljske ljubavi.

Divne uspomene

Život mu je nametnuo da njegovo detinjstvo bude deo istorije.

Ljubav

Nije tajna da je mama Dajana kao budućeg kralja Velike Britanije videla upravo Harija.

Na balkonu Bakingemske palate

Kada je odrastao, Hari je bio prilično buntovan, ali je sada odgovoran princ koji se prema titulu odnosi sa mnogo poštovanja.

Daleko od zaborava

On je šesti u redu nasleđa za britansku krunu. Njegov brat je, po svemu sudeći, bduući kralj, a Harijevo dete biće sedmo u prestižnoj liniji naslednika za britanski tron.

Dajana i Hari

Videćemo ko će biti jači, Hari ili tradicija.