hariju-iz-ociju-sevaju-munje,-a-meganin-kiseli-osmeh-sve-govori:-kamere-su-zabelezile-neprijatan-trenutak-i-video-kruzi-mrezama

14.06.2019. 15:46

Iako uvek izgledaju kao dva zaljubljena golupčića, izgleda da između Megan i Harija ne cvetaju uvek ruže. Ovaj snimak otkriva da kraljevski par ima svoje nesuglasice i nevešto ih krije od javnosti.

Kamere su zabeležile neprijatan trenutak između Megan i Harija Foto: Profimedia

Tokom događaja “Trooping the Colour” koji je pre nekoliko dana upriličen u Londonu povodom rođendana kraljice Elizabete, kamere su zabeleželi poprilično neprijatan trenutak između Megan Markl i princa Harija. Jedan fan je podelio video na Tviteru i sada kruži planetom.

Kisela faca Megan MarklFoto: Profimedia

Biti član kraljevske porodice ima svoje prednosti i mane, a jedna od loših strana je to što ste uvek pod lupom javnosti i ne smete čak ni da se pokačite sa suprugom, a da to ne postane vest dana.

Tako su Megan i Hari dok su stajali na balkonu sa ostatkom kraljevske porodice imali “momenat” gde je on nju zvao da se okrene, dok je Megan s neodobravanjem odbijala da to uradi.

Ne znamo koji je bio povod ove sitne rasprave, ali njihovi kiseli izrazi lica bili su dovoljni da privuku pažnju dežurnih špijuna.

Šta vi mislite da se desilo između Megan i Harija?