helena-progovorila-i-svi-su-zanemeli:-“postao-je-zver,-lomio-sve-oko-sebe,-ja-vise-nisam-mogla”

Helena Kristensen je dve decenije nakon raskida od Majkla Hačinsa otkrila detalje njihove ljubavi u dokumentarcu „Mystify: Michael Hutchence“.

„Bila je to potpuna psihička i fizička hemija“, rekla je Helena koja je za pevača benda „INXS“ rekla da je bio „savršen partner za nju“, „zabavan, sladak, emotivan“.

Sve se, međutim, promenilo 1992. nakon incidenta koji je doživeo Hačins. Tokom rasprave sa taksistom roker je zaodbio jak udarac u glavu o ivičnjak i kako je Helena istakla, on nakon tog događaja više nije bio isti.

„Bio je bez svesti i krv je lila iz njegovih usta i ušiju. Mislila sam da je mrtva“, prisetila se Helena koja je sa Hačinsom bila od 1991. do 1995.

Progovorila posle dve decenijeFoto: Profimedia

Nakon nesreće Hačins je izgubio čulo mirisa i pojavila se „njegova mračna i agresivna strana“.

„Otišli smo u bolnicu, došao je sebi i bio je veoma agresivan. Pokušavali su da ga zadrže, ali ih je on gurao od sebe“, rekla je čuvena manekenka kojoj je Majkl tada rekao da ne želi više da se vraća u bolnicu.

Kasnije Helena je preuzela brigu o njemu, ali ju je na kraju odbacio od sebe. Bio je i nasilan, pa je bacao tanjire hrane koju mu je donosila.

„Kada budem imao dete, neću moći da osetim sopstvenu bebu“, rekao joj je.

Veza je pukla.

Majkl HačinsFoto: Profimedia

„Nešto se drastično promenilo. Bila sam tako tužna i zbunjena, ali nisam više mogla a nastavim sa njim na taj način“.

Majkl koji se zabavljao sa Kajli Minog, kasnije je bio u vezi sa Polom Jejts.

Pronađen je mrtav u hotelu u Sindeju 1997. Prema zvaničnom saopštenju, pevač se obesio, ali je Pola istakla da je preminuo od posledica seksualne igre.

Helena iza sebe ima tri braka, a sa Normanom Ridusom ima sina Mingusa.